Program

2024.07.21. 13:24

Focicsapatok és pörköltfőzők is megmérkőztek a hercegszántói falunapon – galériával

Szombaton immár 30. alkalommal rendeztek falunapot Hercegszántón, ahol a pörköltfőzők mellett focicsapatok is összemérték tudásukat.

Tölgyesi Gábor

Több mint húsz pörköltfőző gyújtott a bográcsok alá, a zsűri végül 19 mintát értékelt. Véleményük szerint a legjobb sertéspörköltet Koncz Viktor főzte, megelőzve Beck Tibort. Harmadik helyezett Ördög Máté lett. 

falunap, Hercegszántó
Focicsapatok is megmérkőztek a falunapon
Fotó: Tölgyesi Gábor

Ezalatt a labdarúgópályán kilenc csapat részvételével javában folyt a jubileumi kispályás bajnokság. A győzelmet a Baja és környékbeli focistákból álló Zsugások csapata szerezte meg. Második helyen a Hodri Zoltán Tetőfedők (H-Z-T) végeztek, megelőzve a Team Slave együttest. A torna gólkirálya négy találattal Serdült Szabolcs, a H-Z-T csapatának játékosa lett.

A falunap további programjainak az Albert Flórián tér adott otthont. Kilenc órakor kezdődött a népszerű Republic együttes énekesének, frontemberének, Bódi László Cipőnek az élő emlékkoncertje, amit a Kék és Narancssárga Produkció mutatott be. A  tőlük már megszokott színvonalas műsor után kezdődött a hajnalig tartó utcabál. A tér megtelt a táncolni, mulatni vágyókkal, amihez a hangulatot idén is a Póló zenekar biztosította.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában