TST táncstúdió

2024.07.16. 11:14

Idén nemcsak hercegnőket, hanem hercegeket is képeznek a kecskeméti táborban

Hercegnő- és hercegképző tábort rendez a kecskeméti TST táncstúdió. Idén már második alkalommal hívja életre Váczi Niki a mesebeli birodalmat, ahol immár nemcsak hercegnők, hanem kis hercegek is csodálatos élményekkel gazdagodhatnak.

Sebestyén Hajnalka

Július 22-én nyitja meg kapuit a hercegnő- és hercegképző, mely 4 éves kortól ajánlott. Váczi Niki elmondta: tavaly hatalmas siker övezte a különleges tábort, mely programját illetően teljesen egyedi és egyedülálló a hírös városban. Az ötletet még kislánya, Noella adta, aki egy igazi vagány kis csaj, nagyon eredményesen hiphop táncol, ugyanakkor van egy hercegnői, érzékenyebb oldala is. Ennek ad teret az egyhetes tábor, melyben idén már nemcsak a kislányok, de a kisfiúk is átélhetik, milyen egy hercegnő vagy egy herceg színpompás élete.

TST tánciskola, hercegnő, tábor
A 2023-as hercegnő tábor 
Fotó: Beküldött fotó / archív-felvétel

A hip-hop stílusú táncterem arra a hétre teljesen átalakul, hogy a lányok igazi hercegnőként, a fiúk pedig igazi hercegként érezzék magukat. A tábor végén egy meghitt ceremónia keretében meg is koronázzák őket. A legmeghatóbbnak idén is a közös tánc ígérkezik. A tábor zárásának egy igazán gyönyörű élménye lesz az apa-lánya, anya-fia keringő. 

Az egy hét alatt a hercegi birodalomban ötvözik a szépítő kényeztetést, a játékot, a szórakozást. Meséket hallhatnak, készíthetnek hercegnős kiegészítőket, úri- és illemetikettet tanulhatnak, lesz sminkelés, körömfestés, előkerül a hercegi ruhatár. A sport sem marad el, jumpingolnak a tökéletes és egészséges testformáért, testmozgásért és gyakorolják a modelljárást.

Jelentkezni ezen a héten péntekig lehet a TST Tánciskolában.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!