TST táncstúdió

2024.07.24. 08:00

Apa-lánya keringővel zárul majd a kecskeméti hercegnő tábor – galériával, videóval

Megnyitotta kapuit a hercegnők előtt a kecskeméti TST táncstúdió. A hiphop tánc központja erre a hétre hercegnő táborrá alakult át. A húsz kislány programjai minden nap a csajos, hercegnős világról szólnak.

Sebestyén Hajnalka

Váczi Niki, a TST vezetője a tavalyi nagy siker után idén is életre hívta a hercegnők birodalmát, ennek jegyében a tánciskola ismét átalakult egy meseországgá, ahol a játék, a szépség és a báj egyaránt megjelenik. Húsz kislány abban a szerencsés helyzetben van, hogy öt napon át a hercegnői léttel ismerkedhet, csodálatos élményekkel gazdagodhat. Készítenek hercegnős kiegészítőket, úri- és illemetikettet tanulnak, sminkelnek, és természetesen minden nap előkerül a hercegnői ruhatár. A kislányok minden nap más-más ruhát viselnek. 

hercegnőtábor, TST, Kecskemét,
Megnyitotta kapuit a hercegnők előtt a kecskeméti TST táncstúdió
Fotó: Bús Csaba

Már az első nap elkezdték tanulni a közös táncot, ami egyre jobban megy nekik. Kedden szerkesztőségünknek is megmutatták a kislányok, mennyire bájosak és ügyesek. 

A tábor végén a szülőknek bemutatják a táncot, és egy meghitt ceremónia keretében meg is koronázzák őket. A legmeghatóbbnak pillanatnak azonban a közös tánc ígérkezik, az apa-lánya keringő. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában