Fagylaltkehely-evő verseny

2024.07.20. 13:36

Bazi nagy fagyi balhéba hívogatnak Baján

A Vadvirág Kávéházban rendezik meg Bazi nagy fagyi balhét, azaz a fagylaltkehely-evő versenyt augusztus 2-án, 16 órától.

Márton Anna

A kihívás nem más, mint megenni a gigakelyhet, ami 16 gombóc fagyiból, barackbefőttből, tejszínhabból, édestölcsérből és kétféle rolettiből áll, ami összesen 1,9 kilogramm.

fagyi, verseny, Baja
Illusztráció
Fotó: Shutterstock

A verseny ideje alatt tilos folyadékot fogyasztani. Aki feláll, visszaszolgáltatja a megevett fagyit vagy feladja, az kiesik a versenyből. Aki elsőként megeszi a kelyhet, megkapja a kupát. Bárki, aki 30 percen belül elfogyasztja a rászabott mennyiséget, vendégül látják és nem kell fizetnie. Aki kiesik a versenyből és nem teljesíti a kihívást időre, annak ki kell fizetnie a kelyhet, és a maradékot elviheti. A kehely ára 10 ezer forint, ha valaki kiesik. A versenyre személyesen jelentkezhetnek július 26-ig a Vadvirág Kávéházban (Baja, Czirfusz utca 29/b). Nevezési díj nincs.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában