Nyári munka

2024.06.07. 20:46

Nyári diákmunkára várják a bácsbokodi fiatalokat

Bácsbokod Nagyközség Önkormányzatánál és intézményeinél: az óvodában, a művelődési házban, illetve az idősek klubjában lehetőség van nyári munka szervezésére július és augusztus hónapban napi négy órában.

Márton Anna

Azokat a 16 és 25 év közötti diákokat várják, akik nappali tagozatos tanulói vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkeznek. A havi munkabér napi négy órás foglalkoztatás mellett bruttó 133.400 forint.

Young,Happy,Professional,Business,Woman,Employee,Sitting,At,Desk,Working
Illusztráció
Fotó: Shutterstock

Az alkalmazás előfeltétele, hogy a diák közvetítést kérőként a lakó-, vagy tartózkodási helye szerinti illetékes járási hivatal foglalkoztatási osztályán nyilvántartásba vetesse magát, azaz Bácsalmáson, a Rákóczi u. 34. szám alatt. A foglalkoztatási osztály tájékoztatója szerint erre június 17. napjától nyílik lehetőség. A nyilvántartásba vételhez szükséges dokumentumok: személyes okmányok, érvényes diákigazolvány vagy annak az iskolai tanulmányok befejezése miatti visszavonásakor kiadott iskolalátogatási igazolás. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában