Baja

2024.06.22. 17:00

Nyári akadémiát szerveznek az Eötvös József Főiskolán

A bajai Eötvös József Főiskola Nemzetiségi és Idegen Nyelvi Intézete 31. alkalommal szervezi meg a Nyári Akadémiát.

Márton Anna

A nagy múltra visszatekintő továbbképzéssel fejlődési lehetőséget kínálnak német és horvát nemzetiségi, illetve angol szakos tanítóknak, óvodapedagógusoknak, valamint felsőoktatási hallgatóknak. A program célja modern pedagógiai módszerek, technikák bemutatása, melyek gyakorlati alkalmazása segíthetik a résztvevők oktató-nevelő munkáját. A nyári kurzus látogatói a szakma elismert képviselőitől azonnal hasznosítható ötletekkel gazdagodhatnak, hozzájárulva módszertani eszköztáruk bővítéséhez, megújításához. A Nyári Akadémia kiváló alkalom a kapcsolatépítésre, a jó gyakorlatok cseréjére, beszélgetésekre, illetve a kiállítók által hozott szakmai anyagok megtekintésére, vásárlására. A Nyári Akadémia időpontja június 24, 10–18 óra között, az Eötvös József Főiskola Szegedi út 2. alatti épülete. A Nyári Akadémián való részvételt elismerik az EJF-en folytatott tanulmány részeként, továbbá tanúsítványt állítanak ki róla.

nyári áakadémia, eötvös józsef főiskola, oktatás
Nyári egyetemet szerveznek az Eötvös József Főiskolán
Forrás: Beküldött fotó

Az idei fő témák: mesterséges intelligencia a nyelvoktatásban, plenáris előadó: Prievara Tibor a digitális oktatás magyar úttörője, a TanárBlog egyik alapítója, nemzetiségi identitás, kommunikációs és kooperatív technikák, inkluzív pedagógia, kulturális érzékenyítés lehetőségei, élménypedagógia.

A konferenciát plenáris előadással kezdik, majd párhuzamosan előadások, workshopok lesznek négy szekcióban.

Az esemény során a résztvevők számára biztosított konferenciacsomag, az előadásokon, workshopokon való részvétel, napközbeni frissítők, szendvicsebéd. A helyszínen szakmai anyagok vásárlására is lesz lehetőség.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában