Egymillió találkozás napja

2024.06.08. 09:29

Font Sándor: ez a szombat más, mint a többi – videóval

Bács-Kiskunban is csatlakoztak az Orbán Viktor miniszterelnök által szombatra meghirdetett Egymillió találkozás napja akcióhoz. A kormányzati kampányhajrá célja, hogy a vasárnapi választásokon minél többen adják szavazatukat a Fidesz-KDNP-re, s ezáltal a békére.

Baon.hu

„Egymillió Találkozás Napja – ez a szombat más, mint a többi! Ha mozgósítjuk erőinket, meg fogjuk nyerni a választást! Csak a BÉKE, csak a Fidesz!” – írta szombat reggeli Facebook-posztjában Font Sándor országgyűlési képviselő.

Font Sándor, Egymillió Találkozás Napja, Fidesz-Kdnp
Font Sándor
Fotó: Zsiga Ferenc / archív-felvétel

A közösségi médiára feltöltött videójában elmondta, ez a szombat az Egymillió Találkozás Napja.

„Egy nap van hátra a választásokig, és körzetünkben mintegy 500 aktivistával el szeretnénk jutni a legtöbb választópolgárhoz. Meg szeretnénk értetni, hogy a választás igazi tétje háború vagy béke” – mondta a képviselő.

Hozzátette, hogy „a háborúból való kimaradásnak és Magyarország megvédésének egyetlenegy módja van: június 9-én, vasárnap mindenkinek el kell jönnie szavazni!”

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában