Választás

2024.06.08. 10:23

Bányai Gábor: Aki azt állítja, hogy ma nincs közvetlen háborús veszély, az becsapja az embereket

„Aki azt állítja, hogy ma nincs közvetlen háborús veszély, az becsapja az embereket” – hívta fel a figyelmet Bányai Gábor országgyűlési képviselő az Egymillió találkozás napján.

Baon.hu

„Ma indul az Egymillió Találkozás Napja! Jelöltjeink és aktivistáink már a startvonalon. Győzz meg még egy embert! Vasárnap pedig szavazz!” – írta Bányai Gábor, Kiskunhalas és térsége országgyűlési képviselője bejegyzésében.

Bányai Gábor, választás, Fidesz-KDNP
A képen balról-jobbra: Fülöp Róbert, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje, Bányai Gábor kormánybiztos, a Fidesz-KDNP egyéni országgyűlési képviselője és Budai Gyula miniszteri biztos 
Fotó: Pozsgai Ákos / archív-felvétel

Mint hozzátette, „Aki azt állítja, hogy ma nincs közvetlen háborús veszély, az becsapja az embereket. Holnap szavazz a békepárti erőkre! Csak a Fidesz!”.

A képviselő felhívta a figyelmet arra, hogyha a magyar emberek holnap kiállnak a béke mellett, akkor a kormány is kívül tudja tartani az országot a háborún.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában