Megtelt a repülőtér

2024.05.13. 12:36

Színes programok várták a családokat a bajai reptéren

Családi sétarepülő hétvégét és honvédelmi sportágbemutatót szerveztek a Legendák a levegőben programsorozat keretében a bajai repülőtéren május 11-12-én.

Márton Anna

A rendezvényre szombaton kilátogatott Kámánné dr. Bari Bernadett polgármesterjelölt (Fidesz-KDNP) a családjával. A politikus közösségi oldalán számolt be az örömteli eseményről. Bejegyzésében megköszönte a szervezők munkáját. 

Kámánné dr.Bari Bernadett, Baja, repülőtér, családi nap
A családi napon részt vett Kámánné dr. Bari Bernadett polgármesterjelölt (Fidesz-KDNP) és a gyermekei is
Fotó: Beküldött fotó

–A lányok nagy örömére még a repülést is kipróbálhattuk, köszönjük a Jelky András Repülő Egyesületnek és Rapcsák Gábor elnök úrnak a lehetőséget – fogalmazott. Hozzátette: Köszönöm a szervezők munkáját és azt, hogy ilyen programokkal színesítik Baja városát. Jövőbeli elképzeléseikhez további sikereket és szép eredményeket kívánok. A repülőtér délutánra megtelt, nagy számban látogattak ki az érdeklődők.

Színes programokkal készültek a szervezők
Fotó: Beküldött fotó

A programok vasárnap is folytatódtak, nem csak a repülés szerelemeseit várták, de a családok is szórakozhattak, színes programokkal készültek a szervezők minden korosztály részére. 

Színes programokkal készültek a szervezők
Fotó: Beküldött fotó

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában