Fesztivál

2024.05.28. 14:00

Kiválóan szerepeltek Kiskőrös mazsorett-táncosai

A hétvégén a Kiskunfélegyházi Országos Mazsorett Fesztiválon vettek részt Kiskőrös mazsorett-táncosai. Gubacsi Zsófi, aki a táncoslányok egyik felkészítője Gmoser György mellett, közzétette a közösségi médiában a csapatok kiváló eredményeit.

Barta Zsolt

 I. korcsoportban a Sarki Fény lányok kiemelt arany oklevelet kaptak, míg a Mosoly díj Juhász Molli tamburmajorhoz került.

mazsorett, tánc, fesztivál
A felnőtt csoport hölgyei is kiválóan szerepeltek Kiskunfélegyházán
Fotó: Barta Zsolt

A II. korcsoportban az Orchidea lányok Show kategóriában különdíjat kaptak. Emellett kiemelt aranyoklevelet értek el Pom-pon kategóriában. Balázs Lia és Eckert Hédi Tamburmajor különdíjat kapott.

III. korcsoportban a Gyöngyszem csoport Show kategóriában kiemelt aranyoklevelet kapott, Pom-pon kategóriában szintén kiemelt arany oklevelet kaptak.

Felnőtt csoportban a show kategóriában a kiskőrösi hölgyek kiemelt aranyoklevelet érdemeltek ki, akárcsak Pom-pon kategóriában, amelyben szintén kiemelt aranyoklevelet kaptak. Gubacsi Zsófia tamburmajor különdíjat ért el Show kategóriában.

Koreográfiai különdíjat vehetett át Gmoser György és Gubacsi Zsófia a felnőtt csoport botos koreográfiájáért. A koreográfia a lányok közös ötletei alapján készültek.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában