Rush Trade Kft.

2024.05.07. 19:38

Új használtruha-válogató csarnok épült Halason – galériával

A város szélén épült meg a Rush Trade Kft. modern csarnoka, a beruházás megvalósításához 340 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert kormányzati és európai uniós forrásból, a magyar vállalkozások támogatását célzó BREXIT kárenyhítő keretből. A használtruha-forgalmazással foglalkozó, tizennyolc évvel ezelőtt alapított halasi cég működésének legnagyobb mérföldkőhöz érkezett a beruházás megvalósításával.

Pozsgai Ákos

Az újonnan épült több mint 1300 négyzetméter alapterületi használtruha-válogató csarnokban külföldről, főként az Egyesült Királyságból érkező használt, de kiváló állapotban lévő ruhákat válogatnak és raktároznak majd. 

használtruha, csarnok, beruházás
Új használtruha-válogató csarnokot adták át Halason 
Fotó: Pozsgai Ákos

A használtruha-válogató csarnok is élénkíti Halas gazdasági életét

Bányai Gábor, a dél-alföldi régió fejlesztéséért felelős kormánybiztos az átadó ünnepségen kiemelte, hogy a helyi vállalkozás az elnyert támogatás mellé további százmillió forint önerőt tett, hogy a cég munkavállalói megfelelő körülmények között tudjanak dolgozni. Mintegy negyven család számára ad biztos megélhetést a vállalkozás, amelynek húszéves sikertörténete tovább folytatódik.

Fülöp Róbert polgármester úgy fogalmazott, hogy a beruházás is bizonyítja, hogy Kiskunhalason élénk a gazdasági élet, az elmúlt időszakban számos hasonló csarnok és üzemegység épült, az új beruházások tovább növelik a város adóbevételét is.

Kovács Tamás, a Rush Trade Kft. ügyvezetője a raktár és válogató csarnok jelentős kapacitás növekedése és hatékonyabb munkavégzés mellett, kiemelte a költséghatékony működést, amelyet a kiépített napelemekkel és a hőszivattyús fűtési rendszerrel tudnak majd elérni.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában