Fidesz–KDNP

2024.05.07. 10:43

Csubákné Besesek Andrea: Nagy figyelmet fordítok a hátrányos helyzetű embertársaink életének könnyítésére

A bajai Fidesz–KDNP bemutatta a június 9-ei önkormányzati választáson induló képviselőjelöltjeit. Kámánné dr. Bari Bernadett polgármesterjelölt úgy fogalmazott: önmagában egy polgármester mit sem ér, ha nincs mellette egy jó csapat. Baját újra fejlődő pályára kell állítani, és ehhez olyan csapatra van szükség, akik emberileg és szakmailag is alkalmasak arra, hogy a bajaiak érdekében dolgozzanak – mondta. Az 1-es számú választókerület önkormányzati képviselőjelöltje Csubákné Besesek Andrea.

Márton Anna

Csubákné Besesek Andrea bajai születésű, a Pető Intézetben szerzett konduktor-tanítói diplomát, majd pszichológiát tanult. Jelenleg a Bajai EGYMI-ben dolgozik konduktorként főállásban, valamint részmunkaidőben a Bajai Szent Rókus Kórházban és a Szent Balázs Katolikus Általános Iskola és Óvodában. A választók jóvoltából először 2012-ben lett önkormányzati képviselő, 2014–2019 között alpolgármester, azóta folyamatosan szolgálja a bajaiakat.

Csubákné Besesek Andrea, fidesz-kdnp- jelölt
Csubákné Besesek Andrea képviselőjelölt
Fotó: Márton Anna

Csubákné Besesek Andrea hangsúlyozta: A közös munkánknak köszönhetően néhány kisebb fejlesztés megvalósult körzetünkben is.

– Kisösszegű képviselői keretemből épült járdaszakasz a Jurisich utcában, a Mártonszállási úton, valamint kerékpártároló a Bajai Szentistváni Általános Iskolában. Három játszótérre új játékelem is került, a Károly Róbert téren, a Hadik utcában és a Jurisich utcában. Elkészült a Mártonszállási út és a Templom utca találkozásánál a gyalogátkelőhely, mely gyermekeink biztonságosabb iskolába járását segíti. Épült néhány kisebb járdaszakasz még, például a Bernhart S. utcában, a Lehel utcában és a Mártonszállási úton. Elkészült a Csík utca aszfaltburkolatos útépítésének kiviteli terve, reményeink szerint az útépítés is megtörténik a nyár folyamán. Sajnálatosnak tartom, hogy a jelenlegi ciklusban egyetlen aszfaltos út sem épült meg a körzetben, javaslataim –most talán a Csík utca kivétel – nem nyertek támogatást – mondta.

– A munkám során hangsúlyt helyezek az emberek egyéni problémáinak megoldására. Nagy figyelmet fordítok hátrányos helyzetű embertársaink mindennapi életének könnyítésére. Baja a miénk, bajaink is közösek – zárta gondolatait a képviselőjelölt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában