Lebukott

2023.12.23. 12:44

Ismét illegális szemetelőt fogtak a kecskeméti városrendészek

Több zsáknyi illegális hulladékot szállított el a Kecskeméti Városrendészet a Mártírok útjáról.

Baon.hu

Több zsák szemetet szállított el a Kecskeméti Városrendészet

Fotó: Kecskeméti Városrendészet

A Kecskeméti Városrendészet külterületi szolgálata pénteken a Mártírok útja végén több zsáknyi illegális hulladékra lett figyelmes. A közterület-felügyelők a belvárosban élő elkövetőt rövid időn belül beazonosították. Az elkövető beismerte tettét és a városrendészek felszólítására a szemetet a hulladékudvarba szállította, majd a Városrendészet ügyfélszolgálatán bemutatta a hulladékudvar mérlegjegyét – tájékoztatta szerkesztőségünket a Kecskeméti Városrendészet.

A felügyelők az elkövetővel szemben eljárást kezdeményeztek, mivel az illegálisan elhelyezett hulladék közterületről történő elszállítása nem mentesíti a szemetelőt az általa elkövetett jogsértés következményeitől.

Dr. Német Zsolt továbbra is arra kéri a Tisztelt Lakosságot, hogy segítsék a városrendészet illegális hulladék elleni harcát, hiszen az illegális szemétlerakás megszüntetése közös érdekünk. Amennyiben illegálisan elhelyezett hulladékot észlelnek, vagy illegális hulladéklerakó személyt érnek tetten, hívják a Kecskeméti Városrendészetet a 20/621-5599-es számon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában