Értékeljük olvasóink hűségét

2020.11.01. 07:00

Közel hatvan éve mindennap a Petőfi Népét olvassa

Az októberben induló Jutalmazzuk hűségét! Petőfi Népés akció keretében havonta öt előfizetőt megajándékoznak az év végéig. A részvétel feltétele annyi, hogy legalább öt éve, megszakítás nélkül járassák az újságot. Októberben gőztisztítók találtak gazdára, többek között rámosolygott a szerencse a Kecskeméten élő Rofa Tibornéra is, aki nyereményét csütörtökön vette át ügyfélszolgálati irodánkban.

PN

Forrás: PN

Rofa Tiborné Márta a legrégebbi előfizetőink egyike. Az egykoron pedagógusként, majd a főiskola tanulmányi osztályának vezetőjeként dolgozó olvasó 1961 óta folyamatosan előfizeti a Petőfi Népét. Elmesélte: korábban más országos lapokat is előfizetett, de mára már csak a Petőfi Népéhez ragaszkodik. Korán reggel szívesen megy le érte a postaládához, alig várja, hogy kézbe vegye. Nagyon szereti, szinte mindent elolvas benne, egyedül csak a sportoldalak maradnak ki.

A nyertesünk elmondta: nagyon boldog, hogy ismét megajándékoztuk egy hasznos háztartási géppel. Hozzátette: nem először nyert az újsággal. Boldogan idézte fel, az évtizedek során mennyi mindent nyert a Petőfi Népétől. Többször értékes ajándékcsomagot, könyveket, sőt egyszer még szánkót is. A legértékesebb nyereménye pedig egy hűtőszekrény volt, melyhez kapott 30 ezer forint költőpénzt is, hogy feltölthesse élelmiszerekkel, plusz egy DVD-lejátszót.

Rofa Tiborné Márta azt is elárulta, bár ilyen szerencséje lenne a szerencsejátékokon. Szívesen lottózik, Luxorozik, de ott csak apróbb nyereményeket ért el az évtizedek alatt.

Fotó: PN

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában