Bűnügy

3 órája

Az ágya mellől lopták el a telefonját a békésen alvó kiskunmajsai asszonynak

Nem zárták be a bejárati ajtót, így bement a házba, ahonnan többek között az alvó asszony mellől emelte el a telefonját.

Baon.hu

Egy kiskunmajsai idős asszony csütörtök reggel, ébredés után nem találta az ágya mellett hagyott mobilját. Kiderült, hogy valaki az éjszaka bemászott az udvarára, majd a csukott, de nem zárt bejárati ajtón keresztül bement hozzá. A tolvaj a konyhában megtalálta a nő pénztárcáját, valamint egy doboz cigarettát és két parfümöt. Az sem zavarta, hogy az asszony a szobában alszik, elvette mellőle a telefonját, majd távozott a házból – tájékoztat a police.hu.

lopás, betörés, bűnügy
Az ágya mellől lopták el a telefonját a békésen alvó kiskunmajsai asszonynak
Forrás: shutterstock.com / illusztráció

A kiskunmajsai nyomozók a bejelentést követően azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, kamerafelvételeket elemeztek. Ennek köszönhetően azonosították a kifosztással gyanúsítható helyi nőt, akit nem sokkal később el is fogtak. A tolvaj nem volt ismeretlen a kiskunmajsai rendőröknek, hiszen több büntetőeljárás is folyamatban van ellene. A nőt kifosztás, valamint egy másik bűncselekmény elkövetése miatt hallgatták ki gyanúsítottként. Ezután őrizetbe vették, majd kezdeményezték letartóztatását.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában