Reality

12 órája

Újra kivillant a vörös gömb A Kísértés adásában

Újabb hármas alakult ki és kivillant a vörös gömb. A Kísértés reality szerdai adásában újra megcsalta valaki a párját. Lehet, hogy nem is egy, hanem kettő? A négy szerelmes párból háromnál már bizonyosan inog a talaj, a kísértők jól végzik a dolgukat.

Sebestyén Hajnalka

A TV2 Thaiföldön forgatott A Kísértés reality show-ja minden alkalomra tartogat csavaros fordulatokat. A Bács-Kiskun megyei jegyespár, Inge és Lóri kapcsolata is egyre gyengébb lábakon áll. 

Kísértés, reality, TV2
A Kísértés lány villában a salsa tánc hatására Inge és Norbi (balról) is közelebb került egymáshoz 
Forrás: TV2

Kísértés randin Dusán

Eredetileg Dusán Brigivel érkezett a Kísértés szigetére, de elég hamar borult az összhang. Dusán Edával került intimebb viszonyba, bár konkrét dolog még nem történt, de a kémia szemmel láthatóan dolgozik. Ezzel szemben legutóbb Barbit hívta randira, mivel szeretett volna egy kívülállóval beszélgetni. Thai boksz edzésen vettek részt, melyet mindketten nagyon élveztek.

Brigi egyre inkább enged Máténak

Dusán jegyese, ha még lehet annak nevezni, Brigi eddig tartotta magát, de a tábortűz videókon látott Dusán-jelenetek után összetört. Máté ostromolja kedvességével a kezdetek óta, van is kémia, így Brigi egyre inkább enged a romantikus énjének. A levegő forrósodik köztük. Sőt, a csütörtöki előzetes szerint már az ágyába is beengedi. 

Noel újabb hármast állított fel

A fiú villa fenegyereke, Noel maximálisan élvezi az életet. Kedvese, Dorina hamar szembesült vele, hogy megcsalta, lefeküdt Natival. Közben csapja a szelet Tinának és Natalinak is. A szerdai adásban pedig egyszerre kereste a társaságát Tina és Angi, melyet szemmel láthatóan élvezett. Sőt, a kecskeméti Lóri is örömmel figyelte az eseményeket az ágy végéből. 

Lóri és Anna

A kecskeméti Inge jegyese, Lóri eleinte a csábító Annával flörtölt, ám mostanra már inkább erőteljes szócsata van köztük. Anna féltékeny, Lórit pedig csak önmaga érdekli. Randira is Edát hívta. A koktélos, jóhangulatú randin elhatározták, megviccelik a többieket, és előadják, hogy összejöttek. A villában a csábító lányok nem igazán hittek nekik, de Dusán kissé kiakadt. Mikor kiderült a hamis csábítás, megkönnyebbült, és újra közeledett Edához. Anna egyre inkább fúj Lórira, a csütörtöki adásban még cicaharcra is megy emiatt. 

Intim pillanatok a lány villában

Dorina ötletére salsa táncóra zajlott a villában, mindenki táncolt mindenkivel. Inge végre kezd nyitni a világra, melynek leginkább Norbi örülhet, aki a kezdetektől hajt a kecskeméti lányra. De Jérémy-nek is jutott néhány jó pillanat Ingéből. 

A tánc közben öltáncok is helyet kapnak, melyből több fiú és több lány is kiveszi a részét. 

Tapizás a fiú villában

Natali ötletére tapizásban részesültek a fiúk. Csukott szemmel kellett kitalálniuk, mely lány melleit, combjait foghatták meg. Ati nyert, akinek jutalma az lett, hogy minden lány ott, ahol szerette volna, megpuszilhatta a szerény srácot. A nadrág mindenesetre rajta maradt, nem engedett a csábítóknak. 

Izzott a vörös gömb

A csütörtöki adásból kiderül, vajon ki miatt villant ki ismét a vörös gömb. Elsőre úgy tűnik Dorina és Zotya miatt, de A Kísértés mindig tartogat csavaros fordulatokat. A következő adás csütörtökön 21.30-kor kezdődik a TV2-n. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!