Celebfigyelő

2024.08.30. 14:51

Herczeg-Kis Bálint: Biztatnunk kell a következő generációt, hogy merjenek nagyot álmodni

A kecskeméti Exatlon-bajnok, Herczeg-Kis Bálint a Szlovéniában található Jasna-tóhoz utazott, ahol mély gondolatokat osztott meg az utazás iránti szenvedélyéről.

Baon.hu

– Van valami megmagyarázhatatlan dolog ebben az utazásban, aminek mindenki a függője lesz, ha megéri az ízét. Az a fura érzés, amit a mindennapokban valahogy nem érez az ember, annak ellenére, hogy otthon mennyi jó dolog veszi körül. De itt valahogy más, egy ismeretlen helyen, egy másik országban, egy jéghideg tóba ugorva – kezdte az Exatlon-bajnok.

Herczeg-Kis Bálint, utazás, Szlovénia
Herczeg-Kis Bálint az utazás iránti szenvedélyéről mesélt
Fotó: Herczeg-Kis Bálint Instagram-oldala

Bálint elmondása szerint az ember ilyenkor érzi hogy él, hogy övé a világ és hogy megállíthatatlan.

– Egyszerűen kikapcsol az agy, nem gondolkozik felesleges dolgokon, kiszakad az átlagosból, és úgy igazán ellazul. Rájön, hogy az élményekért érdemes élni, ilyen pillanatokból minél többet gyűjteni, megtapasztalni, hogy majd egyszer később legyen mit mesélni, és egy másik generációt biztatni, hogy merjenek nagyot álmodni és megcsinálni, mégha sokan azt is mondják nekik, hogy túl nagyra vágynak – zárta gondolatait Herczeg-Kis Bálint.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!