Hírek

2006.11.08. 09:36

„Hol a p…-ban voltál” Annácska? – csak 16 éven felülieknek

Rendkívül vulgárisra sikeredett Fábry Sándor és Kelemen Anna csütörtökön, az RTL Klub Esti Showderjében adásba kerülő beszélgetése, így a műsor készítői 16 éven aluliaknak nem is ajánlják az adást, írja szerdai számában a Blikk.

BAMA

Fábry nemes egyszerűséggel a „Hol a p…-ban voltál?” kérdéssel indította a beszélgetést. A playmate ugyanis egy hónappal ezelőtt nem jelent meg a forgatáson, pedig ő lett volna az est fő vendége. Az esetből hatalmas botrány lett, és az RTL Klub tízmilliós pert is indított Kelemen Anna ellen. A sértett showman azonban nem elégedett meg egy egyszerű dorgálással. Annácska felturbózott testrészeire terelte a szót, amelyből hamarosan eljutott a playmate maszturbálási- és szexuális szokásaira is, amelyeket alaposan kivesézett. Végezetül Fábry elmondta, hogy hiába jelent meg a mostani felvételen vendége, a pertől nem állnak el. Erre Annácska titokzatosan azt mondta: ezt majd elintézi.

Azt még nem tudni, mely részek kerülnek adásba a beszélgetésből, de elég beszédes, hogy a műsort 16 éven aluliaknak nem ajánlják a készítők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!