Kék hírek, bulvár

2009.01.08. 17:36

Luxusautóval szállították a kiszabadult fegyencet

Hófehér, 9 személyes luxus Lincoln Town Car személyautóval és a járművet kísérő autókonvojjal érkeztek ma (csütörtök) egy fiatal elítélt szabadulására a rokonok a kecskeméti börtön elé.

Noszlopy

Az általában fiatal jegyespárok szállítására bérelhető Lincoln reggel 7:30 körül beparkolt a Mátyási utcai épület elé, a többi luxus verda – Audik, BMW-k, Fordok – pedig felsorakoztak mögötte. A kocsikból elegáns, öltönyös, bőrkabátos férfiak szálltak ki és ünnepelni kezdtek, amit a kezükben tartott whisky-s üvegekkel, és poharakkal is jeleztek. A gyülekezet miatt nem sok idő múlva a börtönőrök és az utcába riasztott rendőrök is megjelentek az utcán. Szóváltás, vita nem volt, a konvojhoz tartozók ugyanis eleget tettek a kérésnek, hogy valamivel arrébb várakozzanak.

[caption id="" align="alignleft" width="550"] A kép illusztráció
[/caption]

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Mint megtudtuk, egy székesfehérvári elítélt – egyébként első büntetését befejező és ma szabaduló – fiatal férfiért érkezett a „mennyasszonyi” menet. Ami – miután a börtön kapuján kilépett az illető – felkerekedett és elhagyták Kecskemétet. Csak az üres whisky-s üvegek maradtak utánuk a földön, a börtön melletti Fecske utcában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!