Tűz

2024.05.06. 14:22

Lángra kapott egy erdő aljnövényzete Tiszakécskénél – frissítve

Mintegy nyolc hektáron égett az aljnövényzet Tiszakécskénél

Baon.hu

Frissítés (17.11):

Eloltották annak a tűznek a lángjait, amely Tiszakécske és Kocsér között, egy akácerdőben keletkezett. Az aljnövényzet gyulladt ki és égett mintegy nyolc hektáron. A tűz a fák törzsébe is belekapott. A kecskeméti, a kunszentmártoni, a szolnoki és a kiskunfélegyházi hivatásos, valamint a tiszakécskei önkormányzati tűzoltók a Bács-Kiskun vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett fékezték meg a lángokat. A munkálatokat két erőgép is segítette.

tűz, erdő, Tiszakécske
Illusztráció
Fotó: Shutterstock

Frissítve (16.03):

Öt település tűzoltói dolgoznak Tiszakécske és Kocsér között, ahol kigyulladt egy erdő aljnövényzete. Két nagyobb területen ég, és fákba is belekapott a tűz, amelyet nyolc vízsugárral és kéziszerszámokkal oltanak a kecskeméti, a kunszentmártoni, a szolnoki és a kiskunfélegyházi hivatásos, valamint a tiszakécskei önkormányzati tűzoltók. A munkálatokat, amelyeket a Bács-Kiskun vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányít, két erőgép is segíti – írja a katasztrófavédelem.

Korábban írtuk:

Két nagyobb területen ég, és fákba is belekapott a tűz, amelyet a kecskeméti hivatásos és a tiszakécskei önkormányzati tűzoltók oltanak. A helyszínre indult több más egység is – írja a katasztrófavédelem.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában